Om Dags Marked AS

Dags Marked AS er en lavpriskjede med mottoet «kvalitet til lav pris». Butikkene har et stort vareutvalg innen produkter til hus, hjem og hage, og er ryddige, oversiktlige og hver av de er på ca, 1000-1200 kvm.

Dags Marked AS er en butikkjede som ble etablert i 1983. Den første butikken ble åpnet i Tønsberg. Kjeden har i dag 5 butikker i Sør-Norge og mer enn 50 engasjerte medarbeidere.

Vår nettbutikk startet opp i desember 2017, og vi håper og tror at våre gamle og nye kunder vil sette stor pris på muligheten til å bestille på nett.

Dags Marked AS har hovedkontor / administrasjon i Kanalveien 1, 3127 Tønsberg, Vestfold. Vi har butikker i Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Horten og Holmestrand.

VI TAR I MOT KASSERTE EE-PRODUKTER!

Vår visjon
Dags Marked AS skal være ledende i å selge produkter til hus, hjem og hage. Hos Dags Marked AS skal du alltid bli mottatt av en hyggelig betjening, og når du forlater våre butikker skal du føle at du har gjort en god handel, og at du skal ha glede av varen i lang tid. Våre innkjøpere jobber hardt hver dag for å finne nye varer som våre kunder vil ha glede av.

Våre bestselgere akkurat nå